Till Rengörare Näslund AB
Rengörare Näslund

Veckostädning

Njut av ett rent hem – utan ansträngning. De flesta våra kunder skriver under på att veckostädningen ger en ovärderlig avlastning. Som kund till Rengörare Näslund är det du som bestämmer vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras. Vi står för kunnandet och ett noggrant arbete.

Hög kvalitet

Vår personal är noggranna och gör gärna det lilla extra. Alla städuppdrag utförs utifrån en uppdragsbeskrivning med tydliga delmoment. Både du och den som städar kan kontrollera att alla delmoment på blanketten har blivit utförda.

Alltid samma person

Ditt hem är din borg. Det är vi som besökare väl medvetna om. För att du ska veta vem du öppnar dörren för, har vi en persongaranti.

Det innebär att du alltid får besök av samma personal. På sikt innebär det även att den som besöker dig lär sig allt mer om hur just du vill att ditt hem ska tas om hand.

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med den person som städar ditt hem, kan du självklart få besök av annan personal.

Erbjudande startpaket (värde cirka 600 kronor)

+

Som kund av den här tjänsten får du köpa ett startpaket (värde cirka 600 kronor) till det förmånliga priset 200 kr.

Det innehåller ett moppset med tre olika mikrodukar: för badrum, torrdamning samt en duk för fönster och glas. Dessutom ingår en detaljborste som är användbar vid rengöring av trånga ytor.

Att utrustningen finns på plats ger vår personal förutsättningar att göra ett bra jobb och underlättar även för dig när du städar mellan besöken. Vårt moppset använder minimalt med vatten och är därmed skonsamt mot både golvytor och interiörer. Som kund kan du även beställa rengöringsmedel direkt av oss.

Produkterna som vi använder är märkta med Svanen, Bra miljöval eller EU Ecolabel.

Dina nycklar är i tryggt förvar

Rengörare Näslund har noggranna rutiner och säkerhetstänk kring hanteringen av nycklar och koder.

Första steget är att försäljningsansvarig Christina Holmefalk tar emot din nyckel och ger dig ett kontrakt med en påskrift. Det bekräftar överlämningen och Rengörare Näslunds ansvar för en säker hantering.

Nyckeln förses därefter med en polisbricka och adressen till vårt huvudkontor. Den städare som besöker dig undertecknar också ett kontrakt som visar att han eller hon tar ansvar för nyckeln.

Koder hanteras på motsvarande vis.

För bästa resultat ber vi dig plocka undan kläder, disk och andra lösa föremål inför besöket.
Tvätta även gärna mikrodukarna (utan sköljmedel).

Anlita oss

Få svar på dina frågor eller
kontakta oss för ett hembesök.

Kontakta oss

Kvalitetssäkring

Städningen utförs
utifrån en checklista.

Så här kan den se ut

Startpaket till
förmånligt pris

Läs mer

Garanterat resultat

Missnöjd? Kontakta oss
inom ett dygn så åtgärdar
vi problemet.

Vad kostar det?

Beräkna priset

Ange storleken på ditt hem
(kvm) för att få reda på priset
per månad.

Prislista

Här ser du priserna
för våra tjänster.

Läs mer
A3Cert ISO 14001 Swedac Aktoriserad service-entreprenör A3Cert OHSAS 18001 Swedac