Kontorsstädning

Rengörare Näslund strävar efter att hitta hållbara lösningar som ger er kvalitet och kostnadseffektiv service. Vi städar med anpassade städmetoder och modern städteknik. Effektivt, skonsamt, miljövänligt och ergonomiskt.

Professionell kontorsstädning

För att säkerställa att era krav och önskemål och för att vi ska kunna lämna ett genomtänkt förslag kring kontorsstädning kommer vi till er för ett personligt möte.

För att uppnå ett städresultat som håller hög kvalitet krävs engagerad och utbildad personal. Vi är därför måna om att satsa på kompetensutveckling och att säkerställa trivsel i arbetet.

Våra städmetoder och rutiner för att säkerställa kvalitet bygger på många års erfarenhet. 

All vår verksamhet är certifierad enligt miljö- och kvalitetsstandarderna ISO 9001 och 14001 och arbetsmiljöstandarden OHSAS 18001. Vi är även miljöcertifierade av Svanen.

Vi strävar efter att minimera vårt avtryck på miljön samtidigt som vi vill säkerställa en hållbar arbetsmiljö såväl hos dig som kund som för våra medarbetare. Genom att arbeta med moderna städmetoder minskar vi behovet av städkemikalier, till fördel för människa, inredningsmaterial och naturen, men utan att ge avkall på varken hygien eller kvalitet.

Genom dialog hjälper vi stödja och säkerställa er verksamhets interna miljöarbete och mål.

Trevlig arbetsmiljö

Arbetsmiljö är mer än bara stimulerande arbetsuppgifter och trevliga kollegor! Ett rent och prydligt kontor bidrar också till trivsel och ökat välmående.

  • Miljövänligt och hållbart
  • Mer än 45 år i branschen
  • Personligt engagemang

Frågor eller funderingar?