Hemstädning

Vi erbjuder skräddarsydd hemstädning för att tillgodose behoven för just ditt hem. Tillsammans med dig kommer vi överens om vad du behöver ha hjälp med i hemmet och du får mer tid över till annat.

Skräddarsydd hemstädning

Vår personal är utbildad och besitter certifieringar för att säkerställa kvalitet och hållbarhet. Därför kan du känna dig trygg i att få hemstädning som har hög standard med rättvisa villkor. Vi vill att du ska kunna njuta av ett rent hem utan ansträngning. Som kund hos oss bestämmer du vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras. Vi står för kunskapen och ett noggrant utfört arbete.

Veckostädning

Vi erbjuder hemstädning löpande varje, varannan eller var fjärde vecka. Utifrån dina behov och önskemål planerar vi vår städning vecka för vecka. Vid varje städning kan du och den som städat kvalitetssäkra att städningen utförts korrekt genom vår checklista.

Alltid samma städpersonal

Du och din familj ska känna er trygga och bekväma när vi kommer hem till er, därför erbjuder vi persongaranti vid våra veckostäd. Det innebär att du alltid får besök av samma städpersonal. Att arbeta på det här sättet innebär också att städpersonalen lär sig allt mer om hur just du vill att ditt hem ska tas om hand.

  • Trygg hantering av nycklar
  • Utbildad och certifierad personal
  • Miljövänlig städning

Frågor eller funderingar?